TRAGEDIJA

Starica u Međimurju je ubijena, policija moli pomoć

U kući u Novakovcu pronađeno tijelo starije žene
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/14
19.02.2020.
u 17:03

- Obdukcijom mrtvog tijela preminule nije utvrđen točan uzrok smrti, dok su na tijelu pronađene višestruke ozljede - priopćila je PU međimurska.

Obavljenim očevidom i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je početkom veljače 2020. godine u međimurskom Novakovcu, u Ulici Vladimira Rojka, nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću. Tijekom provale u jednom je trenutku i fizički nasrnuo na 77-godišnju vlasnicu te ju pritom usmrtio. Ubijena starica zove se Ana Strahija.

- Obdukcijom mrtvog tijela preminule nije utvrđen točan uzrok smrti, dok su na tijelu pronađene višestruke ozljede - priopćila je PU međimurska. 

Video: U kući u Novakovcu pronađeno tijelo starije žene

Policija intenzivno traga za počiniteljem i moli sve građane koji raspolažu s konkretnim i korisnim saznanjima o ovom događaju da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj telefona 192.

Podsjetimo, tijelo je pronađeno u ponedjeljak u kasnim poslijepodnevnim satima, a tragovi su upućivali da je u kuću u kojoj je starica živjela sama, provaljeno. Dakle, tijelo je u kući ležalo više od dva tjedna, a da to nitko nije uočio. Starićin sin živi u selu nekoliko kilometara udaljenom od Novakovca, i nije poznato u kakvim je odnosima bio s majkom. 

GALERIJA Policijski očevid u kući gdje je pronađeno tijelo nesretne starice

U kući u Novakovcu pronađeno tijelo starije žene
1/4
Ključne riječi

Komentara 21

MA
marcel
17:20 19.02.2020.

što kaže kajtazi?

Avatar niwrad
niwrad
17:12 19.02.2020.

Da je bakica bila naoružana i ubila provalnika onda bi ju naše pravosuđe gonilo za "pretjeranu uporabu sile" i zatvorilo. Jer po našem krivosuđu, koje se silno brine za ljudska prava nasilnika i provalnika, prvo treba čekati da te provalnik ubije, pa se tek onda braniti ubojitom silom - s drugog svijeta. Ma kakvom ubojitom, ne smije se koristiti niti pepper sprej za samoobranu, kao u slučaju onog vlasnika kafića iz Kotoribe koji se od tri romska nasilnika usudio braniti sprejem pa je dobio kaznu od 3.000 kuna.

SH
Shalan
17:16 19.02.2020.

Tamo policija ne radi svoj posao prevencije. Tamo romi kolo vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije