Prevaren starac

Stariji čovjek u Zadru nasjeo na prijevaru sa zlatnim lančićem

bomba
Arhiva VL
30.06.2010.
u 09:37

Dva su nepoznata muškarca jučer ujutro u Zadru prevarila 73-godišnjaka ispred kojeg su bacili lančić za koji su tvrdili da je zlatan i vrlo vrijedan.

ZADAR - Dva su nepoznata muškarca jučer ujutro u Zadru prevarila 73-godišnjaka ispred kojeg su bacili lančić za koji su tvrdili da je zlatan i vrlo vrijedan. Potom su ga, kako izvještava policija, nagovorili da im isplati dio tobožnje vrijednosti lančića, a da će mu ostatak naknadno isplatiti. Kada je shvatio da lančić nije zlatan i da je prevaren, prijavio je događaj policiji.

Slijedi kriminalističko istraživanje.

Komentara 2

VE
verrmaj
09:54 30.06.2010.

ista stvar se desava(tako rekuc) svakog dana na parkingu restorana \"plitvice \"iduci od zagreba prema ljubljani , tu nasjedaju vecinom turisti , pitam se gdje je policija??

OB
-obrisani-
09:48 30.06.2010.

stara fora nova budala kak se veli!e moji zadrani da vas nema trebalo bi vas izmisliti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije