Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik ga predstavio

Štene njemačkog ovčara najnoviji član obitelji Biden: 'Dobrodošao u Bijelu kuću, Zapovjedniče'

FILE PHOTO: The White House is seen at sunset in Washington
Foto: ERIN SCOTT/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
21.12.2021.
u 08:56

Commander je bez sumnje dobrodošla razonoda za američkog predsjednika, kojemu posljednjih tjedana politički rejting pada

U Bijelu kuću u ponedjeljak je stigao novi stanovnik predsjedničke rezidencije, štene njemačkog ovčara po imenu "Commander" (Zapovjednik), kojega je predsjednik Joe Biden s ponosom predstavio.

“Dobrodošao u Bijelu kuću, Zapovjedniče”, tvitao je Biden uz fotografiju šteneta koje trčkara s teniskom loptom u gubici.

Potom je podijelio videosnimku u kojoj je američku javnost upoznao s "najnovijim članom obitelji Biden", a na njoj se vidi kako američki vrhovni zapovjednik prilazi četveronožnom Zapovjedniku i obraća mu se s "hej, prijatelju."

Na snimci se vidi i kako Biden baca loptu prema novome ljubimcu, a potom oboje ulaze u Bijelu kuću u pratnji američke prve dame Jill Biden.

Commander je bez sumnje dobrodošla razonoda za američkog predsjednika, kojemu posljednjih tjedana politički rejting pada, a zasigurno mu ne ide u prilog ni činjenica da je njegov zakon o socijalnoj sigurnosti i planu potrošnje odbijen usred rasta broja slučajeva zaraze covidom-19.

Bijela kuća nije objavila dodatne informacije o psiću zanimljivog imena. Zapovjednik je treći pas koji se pridružio Bidenima u službenoj rezidenciji američkih predsjednika. Nova obitelj u Bijeloj kući nastavlja s tradicijom posjedovanja kućnih ljubimaca, prekinutoj za vrijeme mandata bivšega predsjednika Donalda Trumpa koji ih nije imao.

Bidenovi su u Bijelu kuću stigli s njemačkim ovčarima Champom i Majorom, no Champ je u lipnju uginuo u dobi od 13 godina, a Major je imao problema s prilagodbom na život u Bijeloj kući pa više ne živi ondje nego u obiteljskoj kući Bidenovih u Delawareu.

VIDEO Zagrebački vatrogasci podijelili dramatičnu snimku: 'Ovo su posljedice kad raketa padne na balkon'

Komentara 2

SI
sisavac
11:07 21.12.2021.

baš je biden svjestan dal je pas ili mačka. neki dan je kamalu oslovio sa 'predsjedniče'. mediji više ne mogu sakriti probleme koje ima. izbore su uspjeli kupiti (gazda fejsa dao 400 mil dolara raznim odborima koji su radili na izborima, recimo...). al sad treba odraditi posao.

AU
austrougarskigeneral
09:52 21.12.2021.

svi predsjednici su imali ljubimce tradicija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije