POSJET SRBIJI

Stiže u Beograd: Vučić od Macrona kupuje Rafale i traži podršku za Kosovo, litij i nuklearnu energiju

28.08.2024.
u 20:18

Posjet Macrona Srbiji dolazi poslije njegova izbornog poraza, ali i u vrijeme kada se Vučić suočava sa sve masovnijim i sve žešćim prosvjedima građana koji se protive rudarenju litija

Komentara 50

TO
Tomisl
20:41 28.08.2024.

Opet se daje velika medijska važnost ovoj nebitnoj osobi.

KI
Kontra indoktriniran
21:38 28.08.2024.

Ovo sam upisao 09.05. 2024: ...tijekom posjete kineskog predsjednika Srbiji potpisan predugovor o gradnji nuklearne elektrane u Srbiji. Ista bi se gradila na Dunavu, potez Labudnjača- Novo selo Bačko. Bit će srednje veličine za objekte toga tipa i Srbija neće moći u početku manipulirati sa teškom vodom kako stoji u navedenom dokumentu... Naravno, novac je kineski, a Francuska koju je kineski predsjednik posjetio u sklopu iste turneje je izvođač radova. Naravno da je u sklopu te turneje razgovarano i o naoružavanju Srbije. I od strane Kine, ali i Francuske. Ono što je bitno znati građanima Hrvatske je to da Srbija na Balkanu već više decenija provodi britansku globalnu politiku, a ne rusku za koju sentiment veže građane iste. Tu često dolazi i do sukoba pa i sada mnogi srbijanski mediji otvoreno navijaju za Ukrajinu. O Vučiću samo toliko da bi ga Rusija voljela smjeniti ali obzirom na druge čelnike europskih država on im nije trn u oku. Zasada. Sa druge strane Vučić čak uz podsmjeh odbija novac iz EU govoreći, hvala, imamo, netrebamo. Kod litija radi se o nekim drugim svojstima a ne količini (googlajte). Da dodam i ovo: Dok god vam glava bude okrenuta na Istok očekujte da Vam komšije budu aktivne na portalu, njih odista ne zanimaju druge teme u Hrvatskoj, ali iskreno smatram da su za državu članicu EU sva rješenja dostupna na Zapadu.

DP
Do pobjede
22:38 28.08.2024.

To nije nikako dobro za nas Hrvate, moramo spriječiti ulazak zločinačke Smrdije u EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije