Što je sljedeće: zabrana Kundidu da sudjeluje na sastancima NATO-a

22.10.2024. u 08:23

Nijedna od šest točaka koje je naveo Milanović ne nudi valjan razlog za to što je zabranio Kundidu dolazak pred saborski odbor

Komentara 9

JO
jocoudriga
09:01 22.10.2024.

Hrvatska je umorna od frajerluka rošavog egzibicioniste.

GE
Gefufna
09:00 22.10.2024.

Mesic je dijelio strogo povjerljive dokumente novinarima, Josipovic srpskim obavjestajcima,Zoki nastavlja s neprijateljskim, veleizdajnickim djelovanjem. Tradicija je to.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
09:14 22.10.2024.

znači zoki se boji da bi Kundid mogao reći nešto "klasificirano" na Odboru?.... Kundid valjda ne bi znao reći: "na to pitanje ne mogu odgovoriti"?... meni se čini da nema ništa od toga, samo bi se dokazalo da zoki laže... ups, pa to se već dokazalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije