Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT BEZ POTOMAKA
Povratak na članak

Što je to DINK životni stil: 'Previše sam sebična osoba da bih imala djecu, ne bih s njima imala ovakvu karijeru'

Jako je teško definirati "dink" - je li to trajna odluka koju je par donio, ubrajaju li se tu parovi koji još nisu donijeli odluku, može li se to staviti u kontekst generacije jer jako mladi parovi na TikToku govore da su "dink".

Komentari 1

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
14:45 04.05.2024.

Korporacija će te se sjećati, vlasnik će nazvati jahtu i unuke po tebi. A i hospicij će biti sretan kad proda tvoju imovinu.... Ne želi donosit djecu na klimatski nesiguran svijet? Ok, u Africi žele....pa shodno tome 120milona ih čeka bez klimatskog straha..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.