Što nakon Neuma?! Održe li se izbori, ne mogu se provesti jer su neustavni. Treba ih odgoditi

Centar Sarajeva ukrašen zastavama povodom Dana nezavisnosti BIH
Armin Durgut/PIXSELL
01.02.2022. u 08:11

Pregovore o izbornoj reformi u BiH treba nastaviti barem još pola godine. Zasad se zna u kojim uvjetima treba okupljati pregovarače. Dugotrajna izolacija od vanjskog svijeta na njih djeluje pozitivno

Ključne riječi

Komentara 10

TA
Tajg
08:28 01.02.2022.

To je sve strano maslo, a ovi tkz. lideri trljaju ruke već punih 30 godina. Koja obmana za napaćeni narod, koji nemože plaćati režije, glad i neimaština izuzevši privilegirane uhljebe.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:25 01.02.2022.

Dok Bošnjačka strana ne pristane na provedbu odluka Ustavnog suda BiH, Europskog suda u Strasbourgu te dogovora o Izborima u Mostaru od prije dvije godine svaki daljnji pregovori su besmisleni. I nije samo Bakir problem. Sve se moglo čuti sinoć u Otvorenom.

AL
alzamalo
09:21 01.02.2022.

Ne bih ja nista samo vratit lipanj 96e.. Da vidis kako bi Bakir igrao kao i tata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije