NJIHOV UDIO ĆE RASTI

Uvodi se porez na nekretnine, a što s njima? Porazan podatak o broju nekretnina koje posjeduju stranci: 'Stvaraju se mrtve zone'

09.09.2024.
u 08:31

Stranci su sigurno izvukli 200 tisuća nekretnina iz stambene upotrebe i o tome nitko ne govori ni riječi, a natprosječno su kupovali vrijedne nekretnine

Ključne riječi

Komentara 79

PV
prcko.vita
08:54 09.09.2024.

Pa oderi onda te strance s porezom a ne jadan prevareni i opljačkani Hrvatski narod, naročito ne diraj ovu sirotinju u Slavoniji i Podravini. Zar vam je toliko stalo da Hrvatska nestane? Sramota.

Avatar Asterix
Asterix
08:57 09.09.2024.

Hrvate je teško pobijediti oružjem ali novcem vrlo lako. Rasprodaja, iseljavanje s paralelnim useljavanjem... gasimo se polako. Svakome prema zaslugama.

Avatar Anomander Rake
Anomander Rake
08:44 09.09.2024.

Pola Žnjana zjapi prazno. Grad uređuje plato da povisi vrijednost njihovih stanova i apartmana. Cijelo ljeto iznajmljuju svoje apartmane u Hrvatskoj u svojim državama! Hrvatska, osim grad Split komunalne naknade 6€, nema ništa od tog. U jesen je Žnjan kvart spuštenih roleta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije