PODIGNUTA OPTUŽNICA

Strašan slučaj na Kvarneru: Očuh (62) silovao maloljetnu djevojku

Obiteljsko nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
23.08.2024.
u 14:23

Žrtva je opisala događaj te kazala kako se u pijanom stanju vratila iz izlaska te legla na krevet u svojoj sobi

Županijski sud u Rijeci podigao je optužnicu protiv 62-godišnjaka koji je počinio teško kazneno djelo protiv spolne slobode. On je 20. veljače, na adresi gdje je živio s izvanbračnom suprugom i njezinom maloljetnom kćeri, ušao u sobu gdje je djevojka ležala te je silovao. 

Kod žrtve su, kako navode 24sata, pronađene ozljede na spolovilu te ogrebotine na desnom gluteusu u dužini od 20 centimetara. Okrivljenik nije iznosio obranu, već se branio šutnjom. Žrtva je opisala događaj te kazala kako se u pijanom stanju vratila iz izlaska te legla na krevet u svojoj sobi. Okrivljenik ju je silovao iako je rekla da to ne želi. Kazala je i kako se nije imala snage opirati s obzirom na to da je konzumirala alkohol i drogu. 

Žrtvina majka prekinula je okrivljenika kada je ušla u sobu. Počela se derati pa je otišao iz stana. Naime, majka i kći do tada su živjele kod okrivljenika. Djevojka je majci otkrila kako je pila te konzumirala kokain, speed i travu. Otkriveno je i kako je okrivljenik, u trenutku događaja, imao u koncentraciju alkohola u krvi od najmanje 2,04 primila.

 

GALERIJA Krk, Korčula, Brač, Hvar... Znate li nabrojiti 15 najnaseljenijih hrvatskih otoka? Rijetki 'prebace' 10.000 stanovnika
Obiteljsko nasilje
1/19

Komentara 7

Avatar Ponosna i Lijepa
Ponosna i Lijepa
15:30 23.08.2024.

Nije ništa bolja od njega.

Avatar Marko
Marko
15:42 23.08.2024.

Svi su bosanci

MA
Maslac
10:31 24.08.2024.

Nesmije se nitko napadati! On je sebi dao za pravo da ju napadne...valjda je mislio pije...tko zna sta radi pa mogu valjda i ja...nece puno dobiti mozda ce i proci sa uvjetnom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije