UŽAS U NJEMAČKOJ

Strašna tragedija: Izbio požar u dječjoj sobi, poginuli majka i dvoje djece od tri i šest godina

Berlin: Uz njemačke i hrvatski policajci čuvaju red
Sanjin Strukic/PIXSELL
15.09.2024.
u 19:30

Kako navode njemački mediji, 36-godišnji otac, koji je očito sam pokušao ugasiti vatru je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu

U strašnom požaru koji je izbio u dječjoj sobi stana u Bremenu smrtno je stradala majka i dvoje djece u dobi od tri i šest godina. Kako javljaju njemački mediji, požar je preživio otac koji je prevezen u bolnicu. Vatrogasci su priopćili da je požar izbio u stanu u četvrti Ellener Feld. Spasioci koji su odmah pristigli izašli na požarište su u dječjoj sobi zatekli beživotne 35-godišnju majku i dvoje djece, javlja Fenix.de.

Hitna pomoć odmah je započela s reanimacijom. “Nažalost bez uspjeha”, rekli su vatrogasci. Kako navode njemački mediji, 36-godišnji otac, koji je očito sam pokušao ugasiti vatru je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu.

Uzrok požara još je nejasan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije