Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Strašna tragedija: Preminuo maloljetnik koji je stradao na električnom romobilu

Policijski automobil
Patrik Macek/PIXSELL
09.06.2024.
u 17:40

Policija je jučer izvijestila kako je maloljetnik teško ozlijeđen, no u međuvremenu je nažalost podlegao ozljedam

Maloljetnik koji je jučer stradao na električnom romobilu preminuo je u bolnici, javila je PU vukovarsko-srijemska. Policija je sinoć obvjavila kako je u subotu oko 15:15 sati u Gunji, Ulica Ante Starčevića, došlo do prometne nesreće u kojoj je vozač osobnim automobilom naletio na električni romobil kojim je kolnikom upravljao maloljetnik. Djelatnici hitne medicinske pomoći su maloljetnika prevezli u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima. Policija je jučer izvijestila kako je maloljetnik teško ozlijeđen, no u međuvremenu je nažalost podlegao ozljedama. 

"Policijski službenici su provedenim očevidom utvrdili da se maloljetni vozač osobnog prijevoznog sredstva (električni romobil), koji je koristio biciklističku kacigu, uključivao na kolnik Ulice Ante Starčevića u Gunji, pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tim kolnikom te dolazi do udara osobnog automobila županjskih registarskih oznaka u tijelo vozača osobnog prijevoznog sredstva", navodi policija u priopćenju.
 

Komentara 9

V0
Vlaskoulicanec4.0
18:58 09.06.2024.

Voze bezobzirno i po pločniku i po cesti, izjure na pješački da ga ni ne vidiš, izjure na cestu kao da su sami na svijetu. Kako voze još i i malo strada...

GN
gnoj
20:49 09.06.2024.

Danas sam ih vidio barem desetoro da jure po cesti kao mulci i ni jedan nije imao kacigu !

MA
mamuti
18:31 09.06.2024.

Jel priveden vlasnik romobila....ili ga je mali ukrao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije