UBOJSTVO U NIŠU

Strašni zločin potresa Srbiju, kći ubila majku pa pobjegla: 'Čuli smo jezive jauke iz kuće'

Dubona: Policija osigurava područje gdje je sinoć došlo do masovne pucnjave
Armin Durgut/PIXSELL/Ilustracija
09.09.2024.
u 14:02

Tijelo 69-godišnjakinje prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Nišu gdje će se provesti obdukcija

Žena Z.C. (69) pronađena je mrtva u kući u Nišu u Srbiji, a sumnja se da ju je ubila njezina kći Marina C. koja je trenutno u bijegu. Zločin je otkriven sinoć, a stric osumnjičene kazao je za Blic kako je tada ispred kuće vidio Hitnu pomoć i policiju. Policijski službenici rekli su mu da im pokaže postoji li još koji prilaz kući. 

"Osvjetljavali su lampama, nešto su tražili. Gledali su ima li tragova, bilo je pet-šest inspektora ili policajaca, utvrdili su da oko kuće nema ništa i rekli su mi da se vratim svojoj kući. Kad sam ujutro otišao po doručak, vidio sam parkiran još jedan auto i da su zalijepili traku na vrata", naveo je. Majka i kći navodno su dulje vrijeme bile članice Jehovinih svjedoka. Marina je navodno htjela izaći, no majka je inzistirala da ostanu. Nije poznato je li upravo to bio motiv zločina. 

Susjedi su rekli kako su sinoć oko 21 sati vidjeli Marinu C. te kako im se normalno javila. Kako su istakli, sumnja se da je kći prerezala majci vrat. "Čuli smo jezive jauke iz kuće, ali ne znamo čije", kažu susjedi. Dežurni javni tužitelj Višeg javnog tužiteljstva u Nišu, zajedno s policijskim službenicima, proveo je očevid na mjestu događaja. Tijelo 69-godišnjakinje prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Nišu gdje će se provesti obdukcija

Susjedi su za Kurir rekli kako su majka i kći teško živjele te kako su te stalno svađale. "U njihovoj kući uvijek se čula svađa", naveli su te dodali kako je s njima živio i otac koji je u trenutku zločina čuvao koze. "Kada se vratio kući, zatekao je užas, krvi je bilo posvuda." U obitelji je još jedna kći, no ona živi u Vranju. 

 

GALERIJA Scena užasa kod Sl. Broda: Kombi s migrantima potpuno smrskan u strašnoj nesreći, ozlijeđena i djeca
Dubona: Policija osigurava područje gdje je sinoć došlo do masovne pucnjave
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije