UŽAS U ITALIJI

Strava kod Rima: U požaru bolnice troje mrtvih, evakuirani pacijenti

Požar kod Rima
Reuters
09.12.2023.
u 10:00

Vatrogasci su priopćili da je požar ugašen te da trenutno traje očevid kako bi se utvrdio uzrok nesreće.

Troje starijih ljudi poginulo je u požaru koji je noćas zahvatio bolnicu u gradu Tivoliju, nedaleko od Rima, izvijestili su talijanski mediji u subotu. Poginuli, dva muškarca i dvije žene, bili su u dobi između 76 i 86 godina, prema informacijama medija.

Četvrto tijelo pronađeno je u mrtvačnici bolnice San Giovanni Evangelista, ali vjeruje se da je ta osoba preminula prije izbijanja požara nešto prije 23 sata u petak navečer, kako je izvijestila talijanska novinska agencija Ansa.

Vatrogasci su, koristeći okretne ljestve, uspješno evakuirali oko 200 osoba iz bolnice, uključujući trudnicu i nekoliko djece. Osobe koje su evakuirane prevezene su u bolnice u drugim dijelovima Rima radi daljnjeg liječenja, javlja Reuters.

Vatrogasci su priopćili da je požar ugašen te da trenutno traje očevid kako bi se utvrdio uzrok nesreće.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Jutro nakon požara barake na Sućidru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije