Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tijelo tražili dva tjedna

Strava kod Županje: Sjekirom izudarao muškarca, odvezao ga u polje i upucao, pa tijelo bacio u bunar

Kamion usmrtio dijete u Dugom Selu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
19.06.2024.
u 12:25

Osumnjičeni će danas 19. lipnja biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a kaznena prijava protiv njega bit će podnesena nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru

Policija je privela 30-godišnjaka iz Bošnjaka koji se sumnjiči da je počinio teško ubojstvo u Bošnjacima, nedaleko od Županje. Prema navodima PU vukovarsko-srijemske, kriminalističkim istraživanjem, provedenim u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Vukovaru, potvrđena je osnovana sumnja da je 30-godišnjak počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu 48-godišnjaka.

Objašnjavaju kako je 31. svibnja oko 1:40 sati u dvorištu obiteljske kuće u Bošnjacima nakon verbalnog i fizičkog sukoba 48-godišnjaku zadao više udaraca sjekirom po glavi i tijelu, nakon čega je njegovo besvjesno tijelo odvezao na poljoprivredni predio Pivničište u Bošnjacima, gdje ga je ustrijelio jednim hicem u glavu puškom koju je nezakonito posjedovao. Potom je njegovo tijelo bacio u bunar.

Policija je prijavu o nestanku 48-godišnjaka zaprimila 4. lipnja kada su poduzete sve mjere traganja radi pronalaska nestale osobe. Potraga je završila pronalaskom mrtvog tijela 48-godišnjaka 17. lipnja u bunaru na oranici u Bošnjacima. Građanin koji je pronašao tijelo o tome je izvijestio policiju. Tijelo su iz bunara izvadili vatrogasci te je prevezeno u vukovarsku bolnicu na identifikaciju i obdukciju.

– Osumnjičeni će danas 19. lipnja biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, a kaznena prijava protiv njega bit će podnesena nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru – navode iz policije.

Iz policije podsjećaju da su jučer u službene prostorije priveli 30-godišnjaka iz Bošnjaka, gdje je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva. Na temelju sudskog naloga obavljena je i pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenog kojom su pronađeni i oduzeti predmeti izvršenja kaznenog djela, a potom je pod rukovodstvom zamjenice Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru u obiteljskoj kući proveden i očevid.

VIDEO Policija traži ovog muškarca: Sumnjiči ga se da je silovao djevojku u Splitu

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Osprey
Osprey
13:11 19.06.2024.

Inteligentan neki momak

SS
simpatican.simpa
13:10 19.06.2024.

Preuzeli smo sve zapadne manire, drskih pljački, kriminala, korupcije , ubojstava. Ima li što pozitivno ?!?!? Svaki dan se bombardira negativnost, zlo, strah, prijetnje,....

Avatar Retro
Retro
12:59 19.06.2024.

Postali smo zapadna država u najgorem smislu. Ubojstva i krađe. Kriminalci na vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije