SVE SLUŽBE NA TERENU

Strava u Dugom Selu: Požar u vojarni, pronađen mrtav vojnik

Izvanredna vijest
Vecernji.hr
03.10.2024.
u 11:40

Vojna policija provodi očevid te će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ovog nesretnog događaja

"U četvrtak 3. listopada 2024. godine u jutarnjim satima u vojarni 'Pukovnik Milivoj Halar' u Dugom Selu u prostoriji u sklopu kotlovnice došlo je do požara gdje je na mjestu događaja pronađeno tijelo pripadnika Oružanih snaga. Na teren su potom izašle sve nadležne službe", javlja MORH.

Vojna policija provodi očevid te će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do ovog nesretnog događaja. "Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general-pukovnik Tihomir Kundid izražavaju najdublju sućut obitelji, kolegama i prijateljima preminulog pripadnika Oružanih snaga", dodaju u Ministarstvu.

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Jim West
Jim West
12:34 03.10.2024.

Nadam se da će Milanović zaštititi živote svih hrvatskih vojnika, a ne samo onih koji idu u opasnu Njemačku.

FD
franjo.durinic
12:48 03.10.2024.

Hoče li Milanović dati ostavku

WO
wohkadek
12:07 03.10.2024.

svi vi zluradi mrzitelji svega hrvatskog jadni ste i bijedni sa svojim nasladjivanjem oko ovoga. Bas bih volio upoznati sve vas moralne i ljudske gromade samo da vidim na sto licite. Ajd sad nazad u svoje jazbine ili na jutarnje pivo i uzivajte u ovoj vijesti. Pljuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije