Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASELJE OSTALO BEZ STRUJE

Strava u Sarajevu: Prvo su se čule eksplozije u kući koju je zahvatio požar, a onda su našli tijela

Sarajevo: U kući nakon požara pronađena tri beživotna tijela
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/13
28.06.2024.
u 08:33

Osim vatrogasaca, na mjestu događaja je došla policija s dugim cijevima, te je tamo bila i dežurna tužiteljica Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Tri tijela pronađena su u kući u Sarajevu koja je izgorjela u požaru koji se dogodio u četvrtak navečer. Glasnogovornica Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić potvrdila je za Klix.ba da su pronađena tijela odraslih osoba. Istraga je u tijeku, te bi trebala utvrditi sve okolnosti ovog slučaja.

U ovom trenutku poznato je da je požar buknuo jučer navečer u ulici Žagarići u sarajevskom naselju Širokača. Mještani su rekli kako su se prije izbijanja požara čule eksplozije. Osim vatrogasaca, na mjesto događaja došla je policija s dugim cijevima te je tamo bila i dežurna tužiteljica Tužilaštva Kantona Sarajevo. Cijelo naselje je zbog ovog događaja ostalo bez napajanja električnom energijom.

"U 21:10 sati u obiteljskoj kući u ulici Žagrići, općina Stari Grad, došlo je do eksplozije. Trenutačno su na terenu policija, vatrogasci, hitna pomoć i ekipe Sarajevogasa", objavila je sinoć glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić.

Sarajevo: U kući nakon požara pronađena tri beživotna tijela
1/13

 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije