Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tijeku istraga

Strava u Zagorju: Za ubojstvo muškarca osumnjičen njegov sin. Policija ga privela

očevid
Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
30.12.2021.
u 14:04

Ubijeni 55-godišnjak bio osoba s invaliditetom, budući da je, kako kažu mještani, prije nekoliko godina sudjelovao u jednoj od tradicionalnih manifestacija pucanja iz mužara i kubura, prilikom čega je stradao i ostao bez ruke.

U naselju Zalug u Humu na Sutli sinoć se u obiteljskoj kući dogodilo ubojstvo. Ubijen je 55-godišnjak, a pod sumnjom za ubojstvo priveden je 25-godišnji mladić.

Zagorje.com doznaje da je ubijeni 55-godišnjak bio osoba s invaliditetom, budući da je, kako kažu mještani, prije nekoliko godina sudjelovao u jednoj od tradicionalnih manifestacija pucanja iz mužara i kubura, prilikom čega je stradao i ostao bez ruke.

- Nisam ga dobro poznavao, nego samo iz viđenja. Koliko čujem, on i sin su živjeli u istoj kući. Sina nisam nikad vidio, ni upoznao. Ne znam da li je negdje radio, ali bez obzira što je bio bez ruke, znao sam ga vidjeti da normalno vozi auto. I čuo sam da policija sumnjiči sina za to ubojstvo pa ga je zbog toga privela - ispričao je jedan mještanin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije