Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brat krivi sebe

Bizarna nesreća u SAD-u: Curica (6) umrla nakon što ju je u glavu pogodio dio reketa za badminton

Novo ?i?e: Održan badmintonski turnir VG Kids i Parents
Sanjin Strukic/PIXSELL
09.06.2024.
u 13:29

Otac je otkrio da je djevojčica voljela crtati, plesati, igrati nogomet, ići u crkvu i provoditi vrijeme s obitelji

Obiteljski meč badmintona u SAD-u završio je neopisivom tragedijom u kojoj je poginula 6-godišnjakinja. Lucy i njena obitelj, otac pastor, majka, dva brata (10, 4) i sestra (8), provodili su odmor u američkoj saveznoj državi Maine kada je reket kojim je igrao 10-godišnjak pukao za vrijeme zamaha, a aluminijska šipka pogodila je djevojčicu u glavu.

Oštar komad reketa koji se odvojio od drvene drške uzrokovao je katastrofalnu ozlijedu mozga, ustanovili su liječnici u Portlandu, kamo je djevojčica helikopterom prevezena na hitan operativni zahvat. Nakon operacije, liječnici su roditeljima priopćili da je Lucy izgubila moždane funkcije te da se neće oporaviti, prenosi New York Post. Djevojčica je preminula četiri dana kasnije. Njen otac otkrio je da braća i sestra krive sebe za bizarnu nesreću.

Samo nekoliko tjedana prije stravične nesreće, navodi se u osmrtnici koju je napisao njen otac, Lucy je majci postavila neobično pitanje: "Kako da budem s Bogom i da budem spašena". Njena majka Bethany tada je djevojčici dala primjereno objašnjenje i ponudila joj da se zajedno pomole, no neovisna šestogodišnjakinja to je željela učiniti sama. Otišla je u svoju sobu i pomolila se, a zatim je u dnevniku tekstom i crtežima izrazila svoju ljubav prema Bogu.

Otac je otkrio da je djevojčica voljela crtati, plesati, igrati nogomet, ići u crkvu i provoditi vrijeme s obitelji. "Iako je njeno vrijeme na zemlji bilo kratko, ostavila je velik utjecaj. Jako će nam nedostajati i zauvijek ćemo je pamtiti. Njen duh pun ljubavi dotaknuo je srca svih koji su je poznavali" zaključio je njen otac.

Posljednji ispračaj šestogodišnje djevojčice bit će 15. lipnja. Obitelj i prijatelji putem internetske platforme skupljaju novac za tugujuću obitelj, a već im je donirano više od 100.000 dolara.

VIDEO Oslobođeni taoci nakon više mjeseci ponovno su s obiteljima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije