TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Sudarili se kamion i autobus kod Beograda: Jedna osoba poginula, preko 20 ozlijeđenih, ima i životno ugroženih

Beograd: Ispred veleposlanstva Izraela policajac pogođen samostrelom u vrat pucao u napadača i ubio ga
Borislav Zdrinja/ATA Images/PIXSELL
24.08.2024.
u 09:12

Vozač kamiona, koji je sudjelovao u nesreći, opisao je što se dogodilo: "Autobus je straga udario u kamion. Strašno"

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko 7.45 sati kod Beograda. Kako navodi Blic, sudarili su se autobus i kamion. Jedna je osoba poginula, a više od 20 ljudi je ozlijeđeno. Hitne službe nalaze se na terenu.

Nesreća se dogodila između Ostružnice i Umke, a RTS ističe kako je promet obustavljen u oba smjera. U nesreći je sudjelovao gradski autobus. Navodno je prikolica kamiona probila sredinu autobusa. Nova.rs piše kako je pet osoba teško ozlijeđeno te kako ima i životno ugroženih

Vozač kamiona, koji je sudjelovao u nesreći, opisao je što se dogodilo: "Autobus je straga udario u kamion. Strašno."

 

Komentara 4

NI
nighthawk
10:09 24.08.2024.

Upitao bih uredništvo (nekad) cijenjenog Večernjeg lista kako to da je (svaki) sudar u Beogradu izvanredna vijest, a nije sudar u Sloveniji, Italiji, Mađarskoj... s kojima također dijelimo granicu (čak i ako ima teže posljedice).

FU
Fusnota
09:46 24.08.2024.

U Bugarskoj je sudar!

PN
pošteni_načelnik
11:14 24.08.2024.

crijeva mi se nadimlju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije