novi pokušaj 3. travnja

Suđenje Mamićima opet odgođeno: Vuksana će sljedeći puta privesti

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas
Denis Kapetanovic/PIXSELL
27.03.2023.
u 10:18

- Izdat će se nalog za postavljanje branitelja po službenoj dužnosti Nikkyju Arthuru Vuksanu, kao i nalog za dovođenje okrivljenika na sud. Nije ispričao nedolazak, takvo ponašanje ne možemo tolerirati, ovo je velika rasprava, a kolegici Vržini je ovo drugi put - rekao je sudac Davor Mitrović.

Nikky Arthur Vuksan nije se pojavio u sudnici Županijskog suda u Osijeku, niti je opravdao nedolazak. Njegova odvjetnica Ksenija Vržina je u nedjelju kasno navečer mailom ispričala nedolazak zbog zdravstvenih tegoba koje su utvrđene na pregledu istog popodneva, a priložila je i medicinsku dokumentaciju kao dokaz.

VIDEO: Filip Glavaš, odvjetnik Zdravka Mamića: 'Ako nema uvjeta za održavanje rasprave, sud mora odgoditi'

Kako nema uvjeta za održavanje rasprave, jer se na njoj nisu pojavili Vuksan i njegova braniteljica, rasprava se odgađa. Novi je pokušaj 3. travnja. - Izdat će se nalog za postavljanje branitelja po službenoj dužnosti Nikkyju Arthuru Vuksanu, kao i nalog za dovođenje okrivljenika na sud. Nije ispričao nedolazak, takvo ponašanje ne možemo tolerirati, ovo je velika rasprava, a kolegici Vržini je ovo drugi put - rekao je sudac Davor Mitrović.

VIDEO: Damir Vrbanović i njegov odvjetnik Janjko Grlić o novoj odgodi: 'O tome pitajte glasnogovornicu'

Komentara 1

HR
hrza
10:31 27.03.2023.

Prvo mu stavite soli na rep pa onda sudjenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije