STRANI DRŽAVLJANI

Sukob među radnicima na privremenom radu: Oštrim predmetom teško ozlijedio kolegu u Zadru

Zadar: Suđenje Dušku Tanaskoviću za ubojstvo na Zrću
Foto: Sime Zelic/PIXSELL/Ilustracija
29.07.2024.
u 11:50

Neslužbeno se doznaje da je riječ o državljanima Nepala

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim stranim državljaninom zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda. U nedjelju, 28. srpnja oko 02 sata u Zadru na predjelu Gaženice u objektu trgovačkog društva došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između trojice stranih državljanina s reguliranim statusom stranaca na privremenom boravku, kojom prilikom je 25-godišnjak oštrim predmetom ozlijedio 41-godišnjaka i 22-godišnjaka.

Obojici je pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje su 41-godišnjaku utvrđene teške tjelesne ozljede, a 22-godišnjaku lake tjelesne ozljede. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 25-godišnjeg stranog državljanina podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela teške tjelesne ozljede, te je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske.

Sukladno odredbama Zakona o strancima, policijski službenici nastavljaju poduzimanje mjera i radnji iz svoje nadležnosti. Neslužbeno se doznaje da je riječ o državljanima Nepala.

 

GALERIJA Do danas Hrvatsku još nisu priznale četiri zemlje: Znate li koje?
Zadar: Suđenje Dušku Tanaskoviću za ubojstvo na Zrću
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije