Ljepljiva nezgoda

Suprug Zsa Zse Gabor u oči ukapao ljepilo umjesto kapi

gabor
AFP/Pixsell
21.12.2010.
u 23:06

Odmah je požurio u bolnicu, a liječnici su mu uspjeli spasiti oko. Čim se vratio, Frederic je bacio ljepilo za nokte rekavši kako ga njegova supruga više neće koristiti.

Princ Frederic Von Anhalt (68), inače suprug legendarne glumice Zsa Zse Gabor (93), imao je neobičnu nezgodu zbog koje će iduća dva tjedna morati nositi povez preko oka. Umjesto kapi koje redovito koristi Frederic je u mračnoj sobi dohvatio ljepilo za umjetne nokte koje koristi njegova supruga i ukapao ga u oči.

Odmah je požurio u bolnicu, a liječnici su mu uspjeli spasiti oko. Čim se vratio, Frederic je bacio ljepilo za nokte rekavši kako ga njegova supruga više neće koristiti.

Sličnu nezgodu imala je i Gabor koja je prošle godine umjesto maskare na trepavice nanijela "super ljepilo".

Zsa Zsa i Frederic u braku su 24 godine, a on joj je deveti zakoniti suprug.

Komentara 4

CU
cunt
02:53 22.12.2010.

ova zgleda mlađa od naše Pudlice

ST
standup
23:24 21.12.2010.

..\"ocíto, da i ona ide na Energy-podmladjivanje\"...

Avatar emilsali
emilsali
05:39 22.12.2010.

Zaza je gotova- ova slika je od ranijih dana .A i kako ne bi u tim godinama.Ima tesku kostobolju.Princ Frederik je dosta simpatican cica koji je svoju plemicku titulu Kupio-to znaci samo onaj pridev VON-od ...... za nekoliko stotina hiljadaa dolara.Kad Zaza odapne ostaje mu nasledje od oko 20 miliona dolara.... njen bivsi muz je bio Conrad Hilton.....lanac od Hotela ....ipak se je \"Princ\" Frederik brinuo bar imalo za nju...........epa nazdravlje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije