Nestala

Šutjeli pola godine: djevojci iz doma trag se izgubio još u lipnju

\'Josipa_nnn_crn_271210\'
27.12.2010.
u 18:45

Djevojka je visoka između 160 i 165 centimetara, ima dugu tamnu kosu, krupne oči, a često je bila odjevena u trenirku i traperice

Karlovačka policija zatražila je pomoć u potrazi za 15-godišnjom Josipom Ričković, za kojom se intenzivno traga već šest mjeseci. Posljednji je put viđena 19. lipnja kad je samovoljno napustila Dom za odgoj djece i mladeži u Karlovcu.

– Josipa je iz Zagreba i kod nas je bila dvije školske godine. U to je vrijeme završila sedmi i osmi razred, a mi smo je upisali i u srednju školu, nadajući se da će se vratiti. Iz doma je otišla baš kad je završila školska godina. Naši štićenici znaju biti revoltirani tijekom razdoblja adaptacije ili kad im nešto nije po volji, ali nismo dosad imali ovakvih slučajeva. Nakon njezina nestanka učinili smo sve što smo mogli i sada se nadamo da će ju pronaći – kazala je ravnateljica Doma Nataša Horvat.

Nestala Josipa Ričković visoka je između 160 i 165 centimetara, teška je oko 50 do 55 kg, ima dugu tamnu kosu, krupne tamne oči, ovalnog je lica, punih usana, pravilnih i zdravih zuba, a često je bila odjevena u trenirku i traperice.

Svi koji imaju korisnih spoznaja neka nazovu najbližu policijsku postaju na 192 ili Policijsku postaju Karlovac na telefonski broj 047/664-260.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Ivica6
Ivica6
20:53 27.12.2010.

Gospođa upraviteljica treba snositi odgovornost i, u najmanju ruku, dobiti otkaz na funkciju ravnateljice. Tako se ne smije raditi sa djecom. Od prvog dana su trebali širiti obavjesti preko medija!

HE
Heracle
20:55 27.12.2010.

Ma nema ljudi frke. Evo, mala je tu kod mene, radi u bordelu i više ne nosi trenirku i traperice.

ZM
zmaj5
19:51 27.12.2010.

Sramotno,nakon pola godine,lijepo smo mi društvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije