SASTANAK U GRENADI

Svađe u EU zbog migracija, Ukrajine i daljnjeg proširenja

07.10.2023.
u 22:50

Postavlja se pitanje i kako se postaviti prema zemljama poput Srbije, koja stalno potvrđuje da je ključni destabilizacijski faktor u regiji

Komentara 9

Avatar kunopas
kunopas
23:57 07.10.2023.

Sastanak u Grenadi ili Granadi, moj VL? Haha.

RA
Raptor
09:30 08.10.2023.

Svakom tko imalo prati situaciju i zna nešto iz povijesti jasno je da je Srbija remetilački faktor u Europi. Srbi su uvijek i svugdje "ugroženi". Ne mogu s Hrvatima, s Bošnjacima, s Albancima, Crnogorcima, a uskoro će se pokazati da ne mogu ni međusobno. Vidljivo je ali i neshvatljivo da EU ništa nije naučila iz rata 90-tih na ovim prostorima. Ne zna kako postupiti sa Srbijom. Evo kako: 1) odmah sve članice EU koje još nisu, trebaju priznati Kosovo, 2) uvesti vize za građane Srbije i tzv. Republike Srpske, 3) uvesti ekonomske sankcije Srbiji uključivo i pristup fondovima EU, 4) prepustiti građanima Srbije da sami odluče žele li u EU ili žele pod patronat Rusije. Ako se odluče za Rusiju, trebat to poštovati. Neka žive i rade kako izaberu. Neka sami urede svoju državu. I vrijeme će učiniti svoje. Ovo što radi i kako postupa EU je put u novi rat i trajnu krizu na ovim prostorima. Neodlučnost i neznanje činivnika EU i sitni partikularni politički i drugi interesi dugioročno vode ka urušavanju EU.

DU
Deleted user
07:26 08.10.2023.

Kako migranti zamišljaju Europu kada dođemo ovamo nećemo ništa raditi primat če no novce spavati sa dvije plavuše u krevetu sama njemačka polako priznaje stvaranje plemenskog zajednica od tih naroda sa istoka nitko se nije asimilirao ako hrvatska isto dopustiti onda teško nama a dok je Plenkovć to če se i ostvariti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije