Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVENTIVA U SUZBIJANJU EPIDEMIJE
Povratak na članak

Svi korisnici staračkih domova morat će se obvezno cijepiti protiv gripe

Uz cijepljenje starijih osoba i zaposlenika socijalnih ustanova predviđeno je i cijepljenje djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s invaliditetom unutar sustava.

Komentari 3

Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
23:27 04.09.2020.

zašto bi se netko trebao obavezno cijepiti, ako je taj koji se dobrovoljno cijepi u svakoj slučaju već zaštićen...ili cjepiva funkcioniraju samo ako su obavezna??? koga vi farbate više!

VL
NI
nina7x
21:18 04.09.2020.

Uz putovnicu uvodi se i "digital immunity proof", Irska je već započela sa kampanjom, utipkati na you tubu - Its just an App Bro!

VL
DU
Deleted user
20:03 04.09.2020.

Aha..... Obavezno!??!?!?! Znači počinje organizirana eliminacija staraca a kriva bu opet korona...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.