POREČ

Talijan se samozadovoljavao na plaži pred djevojčicama

plaža
Arhiva/PIXSELL
16.07.2010.
u 12:59

U Istražni centar Županijskog suda u Puli u četvrtak je priveden 72-godišnji talijanski državljanin.

POREČ - U Istražni centar Županijskog suda u Puli u četvrtak je priveden 72-godišnji talijanski državljanin zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zadovoljavanje pohote pred djetetom ili maloljetnom osobom.

Osnovano se sumnja da se 14. srpnja oko 16 sati na plaži u turističkom naselju u Poreču samozadovoljavao pred dvije malodobne nizozemske državljanke.

Komentara 3

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
13:12 16.07.2010.

Kako bi se tek zadovoljavao da ima 20-tak godina? Deda ima sokolovo oko i cvrstu desnicu ruku. Forza Italia, mogao je pozvati i Berluskonija!!!

IV
iviccpasalic
13:24 16.07.2010.

Slažem seeee

Avatar Baroudeur
Baroudeur
15:41 16.07.2010.

A kako znaju te malodobne nizozemke kako se radi to samozadovoljstvo? U Nizozemskoj se to predaje u osnovnoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije