nesreća na autocesti

Terencem ubio ženu i teško ozlijedio supruga pa pobjegao!

prometna nesreća na autocesti Bregana-Lipovac
PU brodsko-posavska
26.08.2013.
u 21:13

Nesreću je prouzročio zasad nepoznati vozač terenca tamne boje koji je, prema kazivanju svjedoka, u jednom trenutku započeo nepropisno pretjecanje triju vozila zaustavnim trakom, odnosno s desne strane.

Policija još uvijek traga za fantomskim i beskrupuloznim vozačem terenca tamne boje koji je u nedjelju oko 17 sati skrivio tešku prometnu nesreću i zatim pobjegao s mjesta događaja. U nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 17 sati na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 Bregana – Lipovac u blizini Okučana poginula je Zagrepčanka Anica Gornik (68), koja je bila suvozačica u Hondi zagrebačkih registracija.

Njezin suprug (76) zadobio je teške tjelesne ozljede, dok su 37-godišnja vozačica i 6-godišnji dječak prošli s lakšim ozljedama. Svi stradali su s područja Zagreba. – Nažalost, još uvijek nismo uspjeli pronaći vozača terenca, ali intenzivno radimo na tome – kratko je poručio Antun Jakobović, policijski službenik za odnose s javnošću u PU brodsko-posavskoj. Nesreću je prouzročio zasad nepoznati vozač terenca tamne boje koji je, prema kazivanju svjedoka, također vozio u smjeru Zagreba. On je u jednom trenutku započeo nepropisno pretjecanje triju vozila zaustavnim trakom, odnosno s desne strane.

Suvozačica ispala pri prevrtanju vozila i na mjestu poginula

Zatim je prešao na lijevu (pretjecajnu) prometnu traku krećući se iza Honde, koja je u tom trenutku obilazila kamion s prikolicom i koju je zbog nedržanja dovoljnog razmaka udario prednjim dijelom svog vozila. Auto kojim je upravljala 37-godišnjakinja nakon udara je sletio s kolnika na travnatu površinu, probio zaštitnu žičanu ogradu i uletio u odvodni kanal u kojem je došlo do prevrtanja vozila i ispadanja suvozačice, koja je na mjestu smrtno stradala. Vozač terenca je nastavio vožnju bez zaustavljanja, pobjegavši s mjesta nesreće. Iz policije mole one koji imaju bilo kakvih saznanja o nesreći, nepoznatom vozaču ili vozilu kojim je izazvana nesreća da o tome obavijeste PU brodsko-posavsku na broj telefona 192 ili postaju prometne policije Slavonski Brod na broj 035/211-500.

>> Pretjecao zaustavnom trakom, udario u vozilo pa pobjegao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije