18.07.2024. u 08:20

Ne dogodi li se čudo, Milanović bi se, kako se čini, mogao samo prošetati do drugog mandata. Pa i unatoč tomu što je ozbiljno izranjavan na proteklim parlamentarnim izborima

Komentara 7

PO
Poganec
19:04 14.09.2024.

Ma kako nema ima u Osijeku dosta podobnih odjetnika i sudaca koji je bio predcjednik upravog suda i suradjivao sa Hepom drzavnim uredom za placke zemljista za HEP.Hobotnica im je Toliko velika da su umjesani i visi sudovi i ustavni suci.

RA
racman
12:45 18.07.2024.

Milanović ima majne glas.

TM
trade_mark
09:03 18.07.2024.

ja ovo ne razumijem... toliko uglednih hadezeovaca a andrej ne može naći kandidata za predsjednika? npr. stevo culej, mario banožić, dado semafor, damir dekanić, lijepe josipa i gabrijela, josip đakić, goran marić, lovro kuščević, nada "takojetoubraku" murganić, tomislav TĆ ćorić... toliko kvalitetnih, poštenih i sposobnih ljudi, a andrej ne zna koga kandidirati. halo? kaezglavom??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije