KAD SE NAJMANJE NADALA

Tinejdžerica vježbala pjevanje pa slučajno snimila majku u neobičnom trenutku

Foto: Screenshot
07.09.2020.
u 09:45

Liz se pripremala za audiciju kada je iza nje kroz strop provirila noga njezine majke

Jedna je tinejdžerica snimila vrlo neobičan trenutak dok je vježbala pjevanje za audiciju na fakultetu.

Djevojka po imenu Liz sjedila je naime u svojoj sobi u obiteljskoj kući te pjevala kako bi se što bolje pripremila za audiciju u glazbenom kazalištu.

U jednom trenutku iza svojih leđa samo je vidjela nogu koja je provirila iz stropa. Naime, njezina majka propala je kroz strop dok je na tavanu tražila nešto u prtljazi.

@lizziejane_

live footage of my mom telling me to break a leg ##FreezeFramePhoto ##GardenProject ##shesokay ##breakaleg ##ceiling ##musical ##fyp

♬ original sound - lizjsm_

Djevojka je poslije otkrila kako njezina majka nije zadobila ni ogrebotinu prilikom pada, ali je zato strop dobro stradao.

– Selim se u New York kako bih pohađala školu za glazbeno kazalište i vježbala sam za audiciju dok je moja majka tražila prtljagu na tavanu. Majka je trebala gaziti po drvenim gredama, no spotaknula se u japankama i pala. Sve sam snimila i izgledalo je super. Ona je odlično, a ja nisam znala da će se to dogoditi pa sam se u tom trenutku jako prestrašila – pojasnila je kasnije djevojka u videu na TikToku nakon što je prva snimka postala pravi hit.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije