Pomoć grada

Tisuću kuna pomoći dobilo je 38 novorođenih Vinkovčana

Mladen Karlić
Foto: Goran Ferzbezar/PIXSELL
01.07.2014.
u 15:36

Ovo je već peti put kako se sastajemo ove godine i darujemo novorođenčad. U prvoj polovici godine bogatiji smo za 180 novih stanovnika i broj se stalno povećava pa bi do kraja godine mogli imati 400 novorođene djece, rekao je gradonačelnik Mladen Karlić

Vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić uručio je po tisuću kuna majkama 38 novorođenih Vinkovčana.

 - Ovo je već peti put kako se sastajemo ove godine i darujemo novorođenčad. U prvoj polovici godine bogatiji smo za 180 novih stanovnika i broj se stalno povećava pa bi do kraja godine mogli imati 400 novorođene djece. Godišnje iz proračuna za ovu namjenu izdvajamo 400 000 kuna, no kroz druge programe još izdvojimo oko 3 milijuna kuna, za socijalno ugrožene ili za one koji imaju potrebe. Posebno raduje spoznaja da je veći broj novorođene djece u odnosu na umrle i to govori o svjetlijoj budućnosti Vinkovaca - rekao je gradonačelnik Mladen Karlić. 

>> Fotografirajte motive grada ili potražite stare fotografije koje ćemo izložiti u Galeriji Izlog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije