Šef pobjedničke koalicije

Tko je kontroverzni francuski ljevičar Mélenchon? Izaziva podjele, protivi se članstvu u NATO-u, a Nijemci misle da ih - mrzi

08.07.2024.
u 14:56

Kad je kancelarka Angela Merkel u prosincu 2014. za reformske napore u Francuskoj i Italiji rekla da su "nedovoljni", Mélenchon joj je na Twitteru odgovorio da – začepi. Njemački list Der Spiegel nazvao ga je "mrziteljem Njemačke".

Komentara 13

NR
novinarski_ratnik
15:51 08.07.2024.

Dovoljno je reci da zeli razoruzati policiju u zemlji koja zivi nivo 4 uzbune teroristickih napada; ukinuti zakon ''Azil i imigracija'' te poboljsati dostojan docek imigracije; ukinuti ''anti - squat''zakon, tj. zabraniti izbacivanje neplatisa iz stanova; povecati gradnju stanova za socijalne slucajeve sa 20 na 25% te kazniti komune koje se tome protive; investi zakon ''feministicka demokracija'', uvesti besplatnu promjenu spola, vrijeme na socijali priznati pod radni staz. Pametnom dosta tko je ovaj covjek...

OR
OPG Rasprdić
15:18 08.07.2024.

Čovjek je vizionar čija se koalicija sastoji od nevjerojatnih 56 stranaka, od vegana preko Komunističke partije Martinika i Socijalističke partije Francuske Gvajane do regionalnih nacionalista Bretanje. Da bi postao premijer sad bi trebao koalirati s još osam stranaka Macronove koalicije. Sigurno je jako dobro razmislio i ima plan kako upravljati Francuskom na taj način.

AT
ATG
15:08 08.07.2024.

Rođen je u MarokO. 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije