DEVASTACIJA PRIRODE

Tko je Latkoviću dao da devastira Vruju? Josipović: Kako bi bilo tko štitio čovjeka bez građevinske?

07.07.2021.
u 06:27

Stoljećima se do Vruje moglo samo brodicama, a prvi objekt sagradilo je početkom 80- ih poduzeće Dalma

Komentara 56

BF
bf23
07:48 07.07.2021.

Kako to? Jednostavno-korumpirano pravosuđe,lokalna vlast i institucije

SI
sicilija
08:27 07.07.2021.

Jel´ on donosio ribu Milanovicu u onak korupcionaski inkognito restoran?

NE
Neonacionalist
07:24 07.07.2021.

Pa nije bio samo goli krs , bila je borova suma za koju sad nisam siguran da li je djelom izgorila u nekom pozaru ili ju je citavu posjekao kako bi izgradio cestu od magistrale do svojih objekata dole uu uvali , inace prije je bio jedan uski kozji put s kojim sam se jednom i spustio dole pa kroz te kamene kuce -apartmane sisao na plazu , inace ima jos jedan uski kozji put iz pravca brela do vruje ali tu se ima dosta pjesacit tako da nije da se samo moze tamo doci brodicom iako je najprakticnije tko je ima a dolazip sam ja vise puta tamo i brodom u djetinjstvu . Sad ne bi bilo ni lose sto je probijena cesta da se moze dole stici autom pa okupati ali problem je sto ona nije za narod nego samo za njegove goste i to sto je on zapravo privatizirao dio uvale za sebe iako je to pomorsko dobro dakle privatizacija obale je problem .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije