Teški trenuci

Tomislav Karamarko oprostio se od sestrične koju je u Kruševu ubio suprug

karamarko na sprovodu
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/8
15.07.2015.
u 18:15

Predsjednik HDZ-a na Mjesno groblje u Kruševu stigao je s grčem na licu. Zbog obiteljske tragedije otkazao je sve stranačke aktivnosti.

Tomislav Karamarko danas se posljednji put oprostio od sestrične Anke Brkić koju je u ponedjeljak popodne puškom usmrtio njen suprug Marko.

Tragedija se dogodila u mjestu Kruševo nedaleko od Obrovca nekoliko metara od obiteljske kuće dok se Anka vraćala s posla. Nakon što je upucao suprugu, ubojica je pokušao presuditi i sebi no u svom naumu nije uspio.

Predsjednik HDZ-a na Mjesno groblje u Kruševu stigao je s grčem na licu.  – Tomislav je nedavno bio na dva sprovoda u Kruševu. Sada je stradala i Anka – kazao je nakon tragedije brat ubijene. 

Zbog obiteljske tragedije Karamarko je otkazao sve predviđene stranačke aktivnosti.

>>Žena koju je u Kruševu ubio suprug sestrična je Tomislava Karamarka

>>Muškarca koji je ubio suprugu priključili na respirator: Prošao operaciju rekonstrukcije lica!

Komentara 9

MI
MileKubura
18:46 15.07.2015.

Večernji žutilo na niske grane je pao

AN
ann90
19:28 15.07.2015.

Ovo je previše,prenisko od vas kao novina!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
19:30 15.07.2015.

Da i kaj sad ,zakaj niste objavili tri slucaja suicida branitelja u zadnjih mjesec dana i to samo u zagrebu a dojavljeno je redakciji al su bili samo ljudi bez cvaraka na epoletama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije