Tomislav Karamarko:

'Osjetljiva pitanja od nacionalnog interesa vrlo jasno dijelim od privatnog života. Da to ne radim, moja karijera kratko bi trajala'

 Tomislav Karamarko
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
20.04.2016.
u 15:45

Samo nepovjerenje koje jedan partner javno iskazuje drugome može destabilizirati Vladu i stoga pozivam sve članove Vlade da se usredotoče na posao za koji smo dobili povjerenje građana – poručio je Karamarko putem Facebooka svojim partnerima

Prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko na svojoj Facebook stranici osvrnuo se na aktualno stanje u Vladi, ali i na izjavu Bože Petrova koji ga je jučer pozvao da se javno ogradi od prijatelja Joze Petrovića za kojeg smatra da je zastupajući MOL izdao nacionalne interese Republike Hrvatske. 

– Više sam puta javno isticao kako imamo povjerenje u MOST kao našeg partnera u Vladi. Reforme su nam zajednički prioritet i dok god imamo energiju da ih provodimo, ova će Vlada biti stabilna. Samo nepovjerenje koje jedan partner javno iskazuje drugome može destabilizirati Vladu i stoga pozivam sve članove Vlade da se usredotoče na posao za koji smo dobili povjerenje građana – napisao je Karamarko.

Naglasio je i da ne zna o  čemu drugi članovi Vlade razgovaraju sa svojim prijateljima i poznanicima, no da je njega dugogodišnje iskustvo u najosjetljivijim poslovima za sigurnost građana naučilo da osjetljiva pitanja od nacionalnog interesa vrlo jasno odijeli od privatnog života. 

– Da to nisam radio cijeli život, moja bi karijera vrlo kratko trajala – zaključio je Karamarko. 

>>'Ako u iduća tri mjeseca ne ispunimo reforme, vrijeme je da netko drugi preuzme vlast'

Ključne riječi

Komentara 40

DU
Deleted user
16:52 20.04.2016.

bravo Karamarko....kako si samo potukao sve protukandidate na stranačkim izborima....legenda.....

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:31 20.04.2016.

samo gazi crvene kmere i svjedoke haškog tribunala

MA
Malenkost
21:15 20.04.2016.

Jad od politicara, Jad i Jad. A gdje je obecana Lustracija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije