Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVOR U PULI
Povratak na članak

Tomo Horvatinčić tražio uvjetno puštanje na slobodu, sud ga odbio: 'Još je prerano'

Iako je od kaznionice dobio pozitivno mišljenje, sud smatra kako je za to prerano. Horvatinčić se na ovu odluku može i žaliti Visokom kaznenom sudu u Puli

Komentari 2

KU
Kujttim
21:47 23.04.2024.

Taj Horvatinčić ima 78 godina, a sud misli da je još prerano? Vjerojatno treba proslaviti 80-i rođendan da bi ga pustili? Da je osuđen u Turskoj ili Gruziji, u tim godinama bi mu vjerojatno zatvor zamijenili kućnim pritvorom.

VL
BE
beki11
16:23 23.04.2024.

Dok su Horvatinčića razapeli, Čačić je dobio par mjeseci i sve ismijao. E moji sudovi, tajne službe i bivše tajne službe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.