Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

Tragedija kod Paga: Pronađeno tijelo mladića s prevrnute brodice

Pogled na Paški most i Ljubačka Vrata
Sandra Simunovic/PIXSELL
09.12.2023.
u 11:57

Iz policije javljaju da su trojica preživjelih koji su doplivali do obale nakon hospitalizacije otpušteni iz bolnice.

Noćas, oko tri sata iza ponoći, policija je pokrenula akciju spašavanja ribara nakon prevrtanja brodice kod Paškog mosta. Prema prvim informacijama policije, tri ribara spašena su iz mora, a za četvrtim je trajala opsežna potraga.

Novije informacije potvrđuju da je, nažalost, na mjestu nesreće u blizini Paškog mosta pronađeno tijelo četvrte osobe, a navodno je riječ o 29-godišnjem muškarcu. Iz policije još uvijek nije utvrđen identitet preminulog, a kako Večernji neslužbeno doznaje, posadu od četiri osobe činila su dva brata iz jedne obitelji i dva brata iz druge obitelji.

Iz policije javljaju da su trojica preživjelih koji su doplivali do obale nakon hospitalizacije otpušteni iz bolnice. Kako je došlo do tragedije na Pagu, policija će službeno izvjestiti nakon dovršetka očevida. Navodi se tek da nije bilo nevrijeme i da je more bilo mirno.

- Policija je zaprimila poziv u pomoć u 3:15 i to da je došlo do nesreće na moru na potezu između Rtine i paškog mosta.
Tragamo s lučkom kapetanijom za nestalom osobom na tom području - kazali su nam jutros iz policije. 

VEZANI ČLANCI:

Policija, lučka kapetanija, GSS i mještani, podsjetimo, već danima sudjeluju i u potrazi za ribarom koji je početkom tjedna nestao na moru ispred Vrsi baciti mreže.

VIDEO Policija dovodi Bad Blue Boyse na sud u Ateni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije