Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SMRT NA CESTI

Tragedija kod Koprivnice: Motociklist (41) poginuo u prometnoj nesreći

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
21.06.2024.
u 20:10

U tijeku je očevid kojeg obavljaju policijski službenici PP Koprivnica

Vozač motocikla poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 19.15 sati u Reki, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. Prema informacijama policije, u Ulici Stjepana Radića došlo je do slijetanja motocikla "Kawasaki" koprivničkih registracijskih oznaka van kolnika te udara motocikla i vozača u metalni nosač niskonaponske mreže.

"Motociklom je upravljao muškarac star 41 godinu, koji je na mjestu događaja smrtno stradao, drugih sudionika nije bilo. U tijeku je očevid kojeg obavljaju policijski službenici PP Koprivnica, a promet se na DC-41 na mjestu nesreće odvija otežano, jednim kolničkim trakom, uz regulaciju policijskih službenika", navodi policija. 

 

GALERIJA U Hrvatskoj slaba vidljivost zbog saharskog pijeska u zraku
Ilustracija
1/14

Komentara 1

PV
prcko.vita
07:01 22.06.2024.

E, nemo slučajno da se netko sjeti da predloži vladajućima da konačno uvedu po hitnom postupku mogućnost vožnje motocikala do 125 ccm sa B kategorijom. Ostala bi država bez velikog broja donora organa a to nebi bilo lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije