Policija traga za počiniteljem

Tragedija u Međimurju: Pješak preminuo nakon što ga je udario automobil, vozač pobjegao

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
19.10.2023.
u 22:02

Na cesti Gornji Kuršanec - Kuršanec blizu Čakovca poginuo je pješak.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 19:11, nepoznati vozač osobnog automobila naletio je na pješaka u Međimurskoj županiji, a potom je pobjegao s mjesta nesreće.

POVEZANI ČLANCI: 

Nažalost, pješak je preminuo, a policija intenzivno traga za počiniteljem. Vozač je ostavio automobil na mjestu nesreće i pobjegao pješice. Detalji nesreće i identitet žrtve za sada nisu poznati.

VIDEO Unatoč velikim gubicima ruska pjesadija nastavlja napade na utvrđene ukrajinske  položaje

Komentara 2

CR
crnikruh
22:30 19.10.2023.

Zlobnici će opet upirati na pripadnike romske zajednice koji su u okolici događaja da teroriziraju lokalno stanovništvo, a oni nisu takvi, oni su zaštićeni te ni policija ih ne smije dirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije