Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA TREŠNJEVCI

Tragedija u Zagrebu: Kamion naletio na stariju ženu i vukao je po cesti, podlegla je ozljedama

Foto: Google Maps
1/3
08.06.2024.
u 14:52

Kako su očevici opisali, žena je prelazila cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza

Starija žena preminula je od posljedica prometne nesreće koja se jutros dogodila na zagrebačkoj Trešnjevci. Prema informacijama RTL-a, nesreća se dogodila oko 10 sati na križanju Selske ceste i Ozaljske ulice. Na stariju ženu tada je naletio kamion

Kako su očevici opisali, žena je prelazila cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Na nju je tada naletio kamion te je vukao po cesti. 

 

GALERIJA Bile su ponos jugoslavenske arhitekture, a i danas izgledaju kao kulisa distopijskog horora
1/27

Komentara 8

MA
marijanka
15:34 08.06.2024.

Ma kud zurba.Ljudi moji opreza nikad dosta.

ZE
zelenooki10
21:38 08.06.2024.

Ozaljska je iznimno neugodna, tramvajska pruga je uz rubove ulice, tik do pločnika, a na pločniku su parkirani automobili. Pješaci ne razmišljaju da ih vozači NE MOGU vidjeti kad izlete iza nekog parkiranog automobila. Mogao je isto tako naletjeti ii tramvaj. Općenito, tvrdim to kao profesionalni pješak, stanovnicima Zagreba nedostaje, pogotovo pješacima prometne kulture. Nerijetko na označenim prijelazima bez semafora pješaci prelaze zureći u mobitel i ne provjerivši je li cesta slobodna. Kako sam osobno umalo stradao, provjeravam i lijevo i desno na prijelazima i onima sa i onima bez signalizacije. Nikad se ne zna.... Žao mi je žene, ali više mi je žao vozača, jer su oni uvijek krivi, pogotovo ako je bilo blizu pješačkog prijelaza.

SB
Stroga Babaroga
15:57 08.06.2024.

Vozila su često prebrza, a pješaci pak kao kamikaze prelaze i višetračnu cestu doslovce posvuda. U Novom Zagrebu jedva pokretni starci plaze preko Avenije Dubrovnik, iako sada postoje liftovi kod podvožnjaka. Pravo je čudo da nema i više nesreća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije