Uz pomoć HGSS-a

Tragičan kraj potrage: Pored Daruvara pronađeno beživotno tijelo muškarca

Velika potraga kod Varaždina: Čovjek je autom sletio u Dravu
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
28.10.2024.
u 12:15

Uz pomoć Operativno-komunikacijskog centra Bjelovar i Centra 112, zatraženo je lociranje mobilnog telefona nestale osobe koja je potom pronađena bez znakova života

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) i policijski službenici u okolici Daruvara pronašli su beživotno tijelo muškarca.  Radi se o muškoj osobi rođenoj 1966. godine s područja Daruvarski Brestovac čiji je nestaknak prijavljen. Kako su izvijestili iz HGSS-a, nađena osoba je zadnji put viđena kod svoje kuće 21. listopada 2024. oko 17.00 sati, a njezin nestanak prijavljen je Policijskoj postaji Daruvar 22. listopada u popodnevnim satima. Jutro kasnije policija je pomoć zatražila od HGSS-a čiji su članovi stanice Bjelovar, uključujući jedan potražni K9 tim, te četiri djelatnika PP Daruvar, krenuli na teren. 

VEZANI ČLANCI:


 

Uz pomoć Operativno-komunikacijskog centra Bjelovar i Centra 112, zatraženo je lociranje mobilnog telefona nestale osobe. Potraga je okončana tragično jer danas oko 10.43 sata, K9 tim HGSS-a locirao je nestalu osobu koja je pronađena bez znakova života.

>>FOTO Pogledajte posljedice: Jačim pirotehničkim sredstvom devastirali park na Trešnjevki>>

Velika potraga kod Varaždina: Čovjek je autom sletio u Dravu
1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije