OPTUŽBE NA RAČUN MOŽEMO!

Richter: Tražili su da ne sudjelujem u Hodu za život, Jagić: Nikad nismo razgovarali

Darko Richter
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
11.10.2021.
u 09:06

Darko Richter koji je dva dana nakon imenovanja dao ostavku na mjesto ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak ponovno se oglasio na Facebooku

Pedijatar Darko Richter koji je dva dana nakon imenovanja dao ostavku na mjesto ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak, ponovno se oglasio na Facebooku.

Objavio je što se od njega tražilo dok su ga 'vagali za mjesto ravnatelja Srebrnjaka'.

"Da ne istupam javno, nego da nastupe koordiniram s glasnogovornikom iz Gradske uprave, nekim Jagićem. Da ne sudjelujem na Hodu za život. To mi je ponovljeno nekoliko puta.

Najviše ih je mučila medijska hajka, zbog koje su tražili da se ne branim, da pustim da se slegne.

Ponavljali su kao se dijametralno svjetonazorski razlikujemo, kao da se razlikuju samo oni od mene, ali ne i ja od njih. Udaljenost je ista.

NAJVAŽNIJI IM JE BIO IDEOLOŠKI OKVIR. Sve im se na tome ruši. Netko ih je krivo podučavao (mislim, Lenjin: 'cijela politika je kadrovska politika, i ništa više'; tako je nekako govorio). Cijeli Srebrnjak je rupa bez dna, a kada dođe politički komesar, ili neki katolik za kojeg će nam javiti s portala index-hr da je to pravi katolik kakvog treba tražiti, ta će ih rupa doći glave - financijski. Prokušani kadrovi na Srebrnjaku će se pokušati ponovno ponuditi da saniraju rupu koju su sami otvorili. Ma bit će to zanimljivo.", objavio je Richter na Facebooku.

Za komentar smo upitali prozvanog glasnogovornika platforme Možemo! Josipa Jagića koji tvrdi kako ništa od toga nije istina.

- Slobodno pitajte dr. Richtera je da li je ikad razgovarao sa mnom ili razmijenio ijednu poruku. S tim čovjekom nikad nisam uopoće razgovarao niti išta slično tome - kratko nam je kazao Jagić.

Komentara 25

DU
Deleted user
08:36 11.10.2021.

Bravo gospodine doktore!!! Podrška!!!

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
09:08 11.10.2021.

Samo da nas ne krenu “oslobađati” od života i imovine kao njihovi očevi i djedovi partijci .

VI
vidum
08:31 11.10.2021.

Trebao si ih pitati smiješ li na paradu. Baš me zanima što bi ti odgovorili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije