ANALIZA VALENTINE WIESNER

Treba li nam osnove osnova, nakon 20 godina reforme, 'nacrtati' Pablo iz OECD-a?

18.10.2024.
u 12:48

Govoreći o izgradnji privatnih sustava mirovinske štednje, Antolin je naglasio da moraju biti temeljeni na potpuno novoj štednji, a ne na premještanju sredstava iz javnog mirovinskog sustava (PAYG) u privatni, i to zbog – troškova.

Komentara 1

NI
nikola1975
13:14 18.10.2024.

Profesor Garača koji svesrdno upire u to da se nastavi najveća Ponzi shema koja postoji (razumljivo jer on je sad trenutno u statusu onoga koji ubire prihode i bitno je da se ne dira u uplate u shemu kako bi on mogao dobivati svoje isplate) ne može biti nikakav autoritet po tom pitanju. Svesrdnu podršku u toj raboti mu daje i VW (a nije koncern)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije