neprilagođena brzina

Trostruki sudar na Istarskom ipsilonu

vw golf,policija,policijski auto
Maja Šantoši/PIXSELL
23.09.2013.
u 13:23

Nesreća se dogodila kod vijadukta Mrzlići, u trenutku kada je 27-godišnjakinja s područja Dubrovnika upravljala automobilom VW Scirocco, dubrovačkih registracijskih oznaka od Tunela Učka prema Pazinu

Zbog trostrukog sudara dionica Istarskog ipsilona od čvora Cerovlje do čvora Lupoglav jučer je od 20 do 22,15 sati bila zatvorena za promet. Nesreća se dogodila kod vijadukta Mrzlići, u trenutku kada je 27-godišnjakinja s područja Dubrovnika upravljala automobilom VW Scirocco, dubrovačkih registracijskih oznaka od Tunela Učka prema Pazinu. U lijevom zavoju poslije skretanja za Lupoglav, vozačica je zbog neprilagođene brzine prešla na suprotnu stranu kolnika gdje se sudarila s automobilom Renault Traffic zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnjak iz Punta.

Na sudar je naletio automobil VW Transporter, slovenskih nacionalnih oznaka kojim je iza Renaulta upravljao 42-godišnji slovenski državljanin. On je prednjim dijelom udario u zadnji dio Renaulta. Ozlijeđenima u nesreći pružena je pomoć u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da su vozačica VW i putnici iz Renaulta, 22-godišnjakinja, 30-godišnjakinja, 24-godišnjak i 26-godišnjak iz Zagreba lakše ozlijeđeni.

Protiv vozačice VW Scirocco i 42-godišnjeg slovenskog državljanina nadležnom prekršajnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

>> Nesavjesni vozač usmrtio biciklista i potom pobjegao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije