Trump 'lupa' po Zelenskom i hvali Putina, a nitko ga se ne usudi nazvati rusofilom

Republican presidential nominee and former U.S. President Donald Trump campaigns in Latrobe
BRIAN SNYDER/REUTERS
21.10.2024. u 16:30

Trump 2.0 predstavljao bi višestruke opasnosti – povlačenjem američke potpore Ukrajini, vlade EU trebale bi hitno povećati izdvajanja za obranu, a pokretanjem trgovinskog rata EU bi postao veliki gubitnik

Komentara 4

DE
degenija16
22:41 21.10.2024.

Trump je degenerik, najveći neprijatelj Europe, treba ga proglasiti personom non gratom.

EJ
ejStef
18:03 21.10.2024.

Trump ne lupa po zelenom, već po glupostima zelenih koje nemaju veze sa znanošću. A što se tiče gospodarstva vodi SAD u izolacionizam, što ima posljedice na svijet. U našem susjedstvu je Crna Gora preko noći pala u srpsko-ruske ruke za prošlog mandata. Ovaj puta može samo biti gore...

IG
IgorY
17:10 21.10.2024.

Povlačenje američke potpore Ukrajini smanjilo bi i pomoć država EU. Zašto ? Zato što NATO bez SAD ne postoji i SAD njime upravlja. Zato što EU ništa niti ne radi samostalno već samo slijedi diktat SAD-a. No to bi donijelo donijelo i dosta benefita EU. Znatno bi se relaksirali proračuni članice, jer ne bi lovu bacali u " ukrajinski bunar ". I to bi dovelo napokon do okretanja zemalja EU srbi, što su i davno trebale učiniti sa ili bez Trumpa. Na ovaj način i gospodarstvo EU postati će znatno konkurentnije. Tako da meni se čini da bi ta promjena u SAD-u donijela EU više dobroga nego lošega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije