Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Trump na Pantovčaku: uskoro od Washingtona do Zagreba Putinovi igrači?

04.07.2024. u 09:14

Zapad je pred presudnim izazovom, suočeni s jalovošću ljevice, birači se okreću političarima koji im govore što oni žele čuti – ali sami ni u što od toga ne vjeruju. Redom svjesni ili nesvjesni Putinovi igrači, koji će poput Trumpa i Milanovića mantrati da slanje oružja žrtvi samo produljuje rat

Komentara 24

MS
masked singer
10:32 04.07.2024.

ne može se njih dvojicu uspoređivati jer trump je bio najgori predsjednik USA u zadnjih 20 godina, a milanović je bio najgori premijer u u HR povijesti! to nije iz rukava, nego nam to pokazuju službeni podaci gospodarstva za vrijeme njegovog mandata

Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
09:53 04.07.2024.

Bravo. Odlična analiza.

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
09:53 04.07.2024.

Možda bi tu mantru (da će pomoć Ukrajini samo produljiti rat s Rusijom) Milanović mogao "prodavati" i za Tita i partizane i objašnjavati da zapad nije trebao pomagati Titu jer je time samo produžio rat s Njemcima u NDH u II Svijetskom ratu. E moj Milanoviću, principjelnost I načela su ti duboko strani kao, uostalom, i većini ljevičara. Ukrajincima bi uskratiti ono što Titu i partizanima nikako ne bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije