KAKVA DRSKOST!

Nevjerojatan prizor na Jadranu: Turisti bez srama krali ribu, ovo nije prvi slučaj

Ribar krpa i priprema mrežu za ulov ribe u boćatoj vodi Skradina
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
14.08.2024.
u 13:40

Ovo nije prvi slučaj krađe ribe u Klenovici. Prije dva tjedna, kaže, turisti su iz vrše izvukli zubaca, donijeli ga na plažu i tvrdili da su ga sami ulovili

Cijene hrane i usluga rastu već mjesecima naizgled bez kraja, primijetili su to i turisti koji se u svoje zemlje vraćaju nezadovoljni i negativno komentiraju situaciju u Hrvatskoj. No ima i onih koji su odlučili uzeti stvari u svoje ruke i sniziti cijenu ljetovanja kako znaju i umiju, bilo to legalno ili ne.

Tako je na adresu portala Morski.hr stigla nevjerojatna snimka s plaže u Klenovici, mjestu između Novog Vinodolskog i Senja. Skupina turista tamo je pronašla način da jedu besplatno – ribu kradu od ribara.

"Jučer je vlasnik došao do njih i imali su u vrećici cca tri kilograma ribe koje su mu vratili. Znači, turisti idu na SUP s vrećicom, kao u samoposlugu", u nevjerici je komentirao autor snimke.

Napomenuo je da ovo nije prvi slučaj krađe ribe u Klenovici. Prije dva tjedna, kaže, turisti su iz vrše izvukli zubaca, donijeli ga na plažu i tvrdili da su ga sami ulovili.

VIDEO Žena se kupala gola usred Splita: Skinula se na Đardinu i ohladila u fontani

Ključne riječi

Komentara 7

PB
pb1520
14:42 14.08.2024.

Pa svi turisti dolaze s priborom za kribolov (ili ribolov) i pecaju, bacaju vrše, parangale i besplatno se hrane. Pitanje za našu Vladu: "Možete li pitate Sloveniju i Austriju, za početak, da nam dopuste odstrel divljači po njihovim šumama kada idemo na izlete i skijanje tamo?" Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

Avatar kozorog
kozorog
16:00 14.08.2024.

Baš sam mislio za vikend skočiti do beča, u onaj muzej mora. Pa da su uzmem par ribica usput, vidim da imaju i male majmune. Za juhu. Tako se stranci ponašaju kod nas. U autokampu likovi parkiraju kamperice 5 m od obale, razvuku suncobran do vode. Pa ti prođi javnim dobrom koje je 7 m od crte obale. Prijaviš komunalnom redaru, on ne čuje u čemu je problem, niti misli da on treba nešto po tom eaditi, prijaviti nekom iznad.

ZZ
Z-ZG
15:18 14.08.2024.

Skužili turisti naš mentalitet, pa su se prilagodili okruženju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije