IZVIJESTIO DORH

Turudić se sastao s tužiteljicom Ureda europskog javnog tužitelja, poznato o čemu su razgovarali

Zagreb: Sudac Ivan Turudić
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
09.07.2024.
u 16:28

Ivan Turudić sastao se s Tamarom Laptoš sukladno njenoj pisanoj zamolbi za održavanjem sastanka

Glavni državni odvjetnik Ivan Turudić sastao se s tužiteljicom Ureda europskog javnog tužitelja Tamarom Laptoš, izvijestilo je danas Državno odvjetništvo Republike Hrvatske (DORH).

Prema informacijama DORH-a, Ivan Turudić sastao se prijepodne u svom uredu u Državnom odvjetništvu Republike Hrvatske sa tužiteljicom Ureda europskog javnog tužitelja Tamarom Laptoš sukladno njenoj pisanoj zamolbi za održavanjem sastanka.

"Tema razgovora odnosila se na suradnju i komunikaciju Državnog odvjetništva Republike Hrvatske i Ureda europskog javnog tužitelja", izvijestio je DORH.

 

GALERIJA Voda iz fontane, ručnik na glavi, beton i hlad... Pogledajte kako turisti u Dubrovniku pronalaze spas od vrućine
Zagreb: Sudac Ivan Turudić
1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije