Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJENO SUĐENJE
Povratak na članak

Tužitelj se obratio poroti: 'Trump je orkestrirao plan za korumpiranje predsjedničkih izbora 2016.'

S plavom kravatom i u tamnoplavom odijelu, Trump je promatrao u suca i povremeno razgovarao sa svojim odvjetnikom. Agent tajne službe sa slušalicom sjedio je iza njega

Komentari 3

RA
radijatori
12:46 23.04.2024.

Demokratska demonokracija u Americi ne samo da želi spriječiti Trumpa da iziđe na izbore, nego se sad želi reći da je njegov mandat bio nelegitiman, a ne da je to ovaj vidno dvojbeni Bidenov, o čemu je sve dobro poznato. Potpuno izvrtanje stvarnosti uz prethodno pripremljene zaglupljene mase. Bojim se da nitko u Svijetu uopće nije svjestan s kim se ovdje ima posla. Živimo u Orwellovoj 1984.

VL
HO
homofobic
00:04 23.04.2024.

Trump je utjecao na rezultate izbora skrivajuci "sta god s zenom sumnjiva zanimanja". Pitam se koga bi trebalo osuditi za utjecanja na izbore 2020-te kada je FBI, svi mediji, CIA, Bijela Kuca i predsjednicki kandidat Biden tvrdili da je sveve u vezi famoznog komputera Hunter Bidena ruska podmetacina i da nista na tome nije istinito.

VL
Avatar Aurel
Aurel
09:40 23.04.2024.

"Trump je promatrao u suca" - PROMATRAO U SUCA??? hahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.