Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Tvoje lice zvuči poznato

Svi oni koji su bili protiv referenduma o braku sada podržavaju ratifikaciju IK. Svi oni koji ne mogu smisliti HDZ, sada su oduševljeni Plenkovićem. Sada postaje jasnija ona Milanovićeva izjava kako on ne zna što Plenković radi na čelu HDZ-a, jer on svjetonazorski pripada liberalnoj struji SDP-a.

Komentari 18

Avatar Vukomerec
Vukomerec
22:51 24.03.2018.

Briljantna kolumna gospodine Ristiću, samo se i dalje držite Chestertona. Svaka Vam čast! Plenkyjeva preobrazba HDZ-a će uništiti tu stranku.

VL
DU
Deleted user
22:22 24.03.2018.

Najveca nepogoda koja je zahvatila Hrvatsku zove se Andrej Plenkovic.

VL
NO
Norway
22:25 24.03.2018.

Licemjer je svoju ženu i djecu odveo Svetom Ocu, a naše obitelji i Domovinu izdao

VL
Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
20:03 24.03.2018.

Što kaže prva rečenica o tome što je IK: "The COE Convention is based on the understanding that violence against women is a form of gender-based violence that is committed against women because they are women." Nasilje nad ženama jee oblik rodno-uvjetovanog nasilja protiv žena zato što su žene. Konvencija izričito muškarce i žene postavlja u odnos nasilnik-žrtva, odnosno u neprijateljski odnos, iako je samo mala manjina muškaraca nasilna, a velika većina zaštitnička. Što je to, ako nije udar na obitelj i udar na društvo? Po ovoj konvenciji trebamo imati društvo dvije zaraćene rodne skupine i policijsku državu koja će jednu skupinu braniti od druge.

VL
KL
klasika
10:19 25.03.2018.

Svjetonazorski rat u podijeljenom hrvatskom društvu nije ravnopravan: Mediji su pretežito u rukama bivše elite: Sinoć u vijestima Media servisa sudionike jučerašnjeg protesta nazvaše "klerikalnom ekstremnom desnicom"! Urednici (Silvija Londero) i njihovi robovi novinari uništavaju Hrvatsku.

VL
Avatar Kikaš
Kikaš
21:17 24.03.2018.

Instanbulska nevjesta Andreja!!! Lažeš kao hanuma.

VL
MA
mar06mir
01:24 25.03.2018.

I poslije Senadera.......Senader. I poslije jednog debakla na izborima zbog izdaje vlastite izborne baze.....jos jedan, jos tezi i trajniji od kojeg se HDZ nikad vise nece oporaviti. I eto nam ponovo SDP-a na vlasti.

VL
FO
Fonza
10:04 25.03.2018.

Cilj ove Sotonske konvencije jeste da se muskarci i zene - zamrze.....zeli se ubaciti neprijateljstvo izmedju muskarca i zene .... a to je smrt za obitelj.......to je krajnji cilj ovih "zastitnika" i "boraca za ljudska prava"......zene dignite svoj glas protiv ovim sotonskih sluga u zastitu vasih obitelji i vasih muzeva......dok je jos vremena......

VL
NE
neboiznadzagreba
15:50 25.03.2018.

Mali političari koji umišljaju veličinu preplavili su scenu - odigraju zadanu rolu na lokalnoj razini, nadajući se ulozi jednog od glavnih glumaca na europskoj; niti oni imaju ideju,niti slijede ikakav ideal. Zapadne će vrijednosti u Europi nestati , jer ih ih političari Europe izvrću i nameću u njihovom najnakaradnijem obliku.

VL
FJ
fjdanm
22:14 28.03.2018.

Odlično napisano. Hvala. Takvih kolumna nam treba puno više u VL.

VL
ME
Merlin
01:01 25.03.2018.

sve je već jasno (onima koji misle i koji kuže konvenciju) ali ne škodi da ristić to još 'podeblja'. usput, raja ni ne kuži da je stvar zapraff gotova; iako još nismo ratificirali konvencija se već primjenjuje na Europskom sudu za ljudska prava; pogledati PREDMET Ž.B. protiv HRVATSKE(Zahtjev br. 47666/13); PRESUDA STRASBOURG 11. srpnja 2017. dakle, gospodo, uzalud nam trud..

VL
OG
Oger
20:08 26.03.2018.

“Ne bi ti imao nikakve vlasti nada mnom da ti nije dano odozgo”. - rekao Isus. Kao sto vidis Risticu, sve je bozja volja. Pa i Istanbulska konvencija.

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
20:41 24.03.2018.

Moraš Borisave da bi bio uverljiv koji put uvatit na zub i nekog drugog osim iz HDZ-a!

VL
DU
Deleted user
09:43 25.03.2018.

Hvala ti briljantni autore što si me prosvijetlio. Sad znam da zaštita od nasilnika zapravo leži na udrugama koje su zakazale. A ja sam čitavo vrijeme živio u zabludi da je to primarni zadatak policije i sudova. Imam tetku koja provodi dane ogovarajući susjedstvo na bazi izmišljenih ili neprovjerenih informacija. Kaže da bi s ovako niskom profesionalnom razinom i ona mogla pisati kolumne za VL. Citiram: "Kad može Borislav, zašto ne bih i ja?"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.