Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARAZA SE NASTAVLJA ŠIRITI
Povratak na članak

U BiH čak 63 umrlih od COVID-a: 'Sarajevo je najveće žarište u Europi'

Prema podacima entitetskih zavoda za javno zdravstvo, nakon testiranja nešto manje od 2500 uzoraka što je gotovo dvostruko manje nego radnim danima

Komentari 7

LE
LeonardoGoldman
16:51 15.03.2021.

Opet korona teror...naravno razlog je ceznja ljudi za druzenjem, a to nikako nije dobro za sociopate.

VL
DU
Deleted user
15:40 15.03.2021.

Granice sa BiH, Srbijom i Mađarskom treba strogo kontrolirati jer tamo je eksplozija koronavirusa.

VL
PV
prcko.vita
15:42 15.03.2021.

Krivi su stožeri koji prepuštaju narodu da bude odgovoran, bez nadzora, bez strogih mjera. Tuga i žalost. Jeste slušali danas naš stožer, kaže Beroš sve je do nas, a djecu pustili u škole, kafane pune, e moj ministre. Pustili ste ovaj narod na milost i nemilost

VL
MI
MiloDijete555
15:36 15.03.2021.

"Pa tamo je sve otvoreno, a nitko nije zaražen." Haha koji pacijenti su to izjavljivali?

VL
TM
trade_mark
16:51 15.03.2021.

zanimljivo. pred mjesec dana su antimaskeri i covidioti vrištali kako je bosna jedina normalna država koja se ne obazire na covid (jer isti ko fol ne postoji) i da zato u BiH nema oboljelih i nema nikakvih problema. zanima me kakve nam sad komentare mogu uputiti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.